Rólunk

Tevékenységi kör

A BHB 2000 Kft fő tevékenységi köre az építőipari tevékenység, azon belül magasépítés. Épületek felújítása, új épületek kivitelezése.

Szolgáltatásaink:

  • Generál kivitelezés;
  • festés, mázolás, tapétázás;
  • hideg-, melegburkolás;
  • kőműves munkálatok;
  • teljes körű elektromos munkálatok;
  • ács, tetőfedő és bádogos munkálatok;
  • víz-, gáz-, csatorna- és fűtésszerelési munkálatok;
  • gipszkarton szerkezetek építése;
  • víz-, gáz-, és elektromos hálózatok karbantartása;
  • egyéb építőmesteri munkálatok.

Teljes körű generál kivitelezésnél állandó helyi alvállalkozókkal dolgoztatunk, melyek közt roma származású vállalkozók is vannak.

A cég piaci kapcsolatai kiegyensúlyozottnak mondhatók. Az elvégzett munkával a vevők elégedettek, a cég által vállalt garancia pedig megnyugtató számunkra. A szállítók mindig időben megkapják a szállított termékek ellenértékét, a cég kifizetései sosem késnek.

Partnereink

Vevőként, megrendelőként: magánszemélyek, önkormányzatok, alapítványok;

Szállítóként: Tüzép telepek, Szatmári Üzletlánc, Wacker Neuson Magyarország Kft, Best Machinery Kft.

Az építőipari kivitelezési tevékenységünk során az általunk végzett minőségi munka, és a vállalt garancia volt az, mely a céget piacvezető tényezővé tette a térségben. Mindig nagy hangsúlyt fektettünk a dolgozók képzésére, ezért folyamatos felnőtt képzésben is részt veszünk. A minőségre garancia minőségirányítási rendszerünk. Ezen tényezők együtt hozták azt az építőipari piaci versenyelőnyt, melyet máig sikerült megőriznünk a térségben.

A BHB 2000 Kft működése során folyamatosan együttműködő partnere a Heves Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának. Több programban volt aktív résztvevője a roma származású munkavállalók képzésének. Szerződéses keretek közt vállalta e dolgozók szakmai továbbképzését, szakmai irányítását. E képzések során segítséget nyújtott a szűkebb szakmai alapokon túli többlettudáshoz való hozzájutáshoz is. A munkavállalók elsajátíthatták a Cég birtokában lévő építőipari kéziszerszámok használatának alapjait, ezen eszközök későbbiekben történő felhasználásának képességét.

Minőségbiztosítási politika

A magas színvonalú, hatékony munkavégzés érdekében építőipari eszközök széles kelléktárával valamint MSZ EN ISO 9001:2009, MSZ EN ISO 28001:2008, és MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszerrel rendelkezünk. Célunk, hogy munkavállalóink megismerjék, és használni tudják a legkorszerűbb építőipari eszközöket, gépeket, ez által Európai szintű munkavégzés történjen.

A cég működésének tizenkét év alatt az ország területén, sok helyen megfordultunk, ahol kiváló minőségi munkát hagytunk hátra, elégedett megrendelőkkel.

ISO 90001 minősítésISO 14001 minősítésISO 18001 minősítés

Kiegészítő tevékenység

A BHB 2000 Építési Kft kiegészítő tevékenységként – mivel építőipari gépek széles kelléktárával rendelkezik – gépkölcsönzéssel is foglalkozik.

A gépek többsége Wacker Neuson gyártmányú, melyek a megbízhatóságukról, terhelhetőségükről híresek.

Gumikerekes árokásó géppel, gumilánctalpas csúszó kormányos forgó-kotróval, valamint homlokrakodóval, kisteherautóval, lapvibrátorokkal, tűvibrátorral, vibróhengerekkel, Különböző vágási mélységű beton- és aszfaltvágó szerszámokkal, kőroppantóval, elektromos és robbanómotoros bontókalapáccsal, vésőgépekkel rendelkezünk. Továbbá áramfejlesztőt, döngölő békákat, betonsimító gépeket, fúrógépeket, áramfejlesztőket, zagyszivattyút tudunk biztosítani építőipari kivitelezési munkákhoz.